Iklan aku..

Tuesday, November 6, 2012

KURUS YG SIHAT..

Salam Pagi selasa semua.. mmg lama kan x update blog? mcm2 ada..alasan tetap sama kan, bz, x sempat..semua ada..padahal, sikit2 ja pon bznya, idea nak membloq x mari2..ok, citer gambar kat atas tu adalah sama dengan tajuk entry kali ni.. sebenarnya, produk tu aku jual, produk ni adalah fiber perasa apple, namanya GREEN FIT ya anak2..aku dah lama guna produk ni, sebab aku ada masalah sembelit, 2,3 hari sekali baru nak membuang..ooohhhh sungguh tidak elok..bila sembelit dan jarang membuang, muka aku mesti akan tumbuh jerawat, besaq2 pulak tu..adoila..x cantik la muka yg dah mmg x cantik ni..huhuhu...pastu, tercari2 jugak la alternatif apa yg boleh aku guna, dlm dok mencari tu, terjumpa dengan kwn lama masa aku keja kat bank islam dulu, dia yg perkenalkan aku dgn GREEN FIT ni..so, beli sekotak, try2 sedap..rasa apple hijau..terus aku pun jadi pengguna dah ahli.. So, kot2 ada sesapa berminat nak beli, stok kat aku ada banyak..kalau beli 1 kotak, RM 75 (15 sachet), tp kalau beli 3 kotak sekaligus, RM 189 saja, so 1 kotak rm63..memang sedap..sebelum tidoq, aku minum 1 sachet, esok pagi2, terus membuang dgn lawasnya!!rasa badan pun ringan.so, bila dah tiap2 hari membuang, berat badan akan turun secara automatik. yg best tu, minum fiber ni, xperlu pantang2, itu x boleh, ini tak boleh makan..sebab fungsi fiber ni lebih kepada menyerap bahan2 spt lelemak, yg tak diperlukan oleh badan..so, kot2 la ada sesapa baca blog ni, berminat,kasi sms or komen pun ok..ni no hp aku : 013-4284726, email : normaha.saman@yahoo.com. tak rugi syer info menarik ni dengan kawan2, mana tau dok tercari2 kat mana nak dapatkan produk ni, ianya di jamin selamat, produk keluaran syarikat AVAIL..

3 comments: