Iklan aku..

Thursday, August 13, 2009

tajuk apa yer..

sedap sehingga menjilat jari...

possing kat keta..keta pameran ye..



lihatlah mukaku yg penuh jerawat itu...





ni kesah yg dah agak basi le, tapi totap aku nk update ye..kisahnya aku ngan besfren aku (cik da) p shoping kat Jakel, Hajaba..kat SP nun..tak shoping pabenda pun, beli kain kat Jakel tuk buat baju raya, tp gambo kain takde kat sini yek..pastu kita round2 kat area2 tu, singgah Hajaba tgk tudung, tp tak sempat dan mewindow shoping pn, si syamel sakit perut lak..cantik2 tudungnye, tp rega, mahal wo..rm80 paling murah kot..hari slpsnya aku datang balik, rembat gak 1 lai utk d hadiahkan kat ofismate, merangkap kakak, merangkap bos..hehehe..merangkap kawan la..kami p time keje..takpe, bos sebenar tak tau..ahaks..



time aku p sblm tu, ada pameran keta2..mcm2 ada, dgn soundsystem mcm nak pecah jantung aku dengaq..pastu singgah kat Radix FC,makan2..tu le 1st time aku makan kat Radix, so memang sedap la..kentang putar paling aku suka..yg lawaknya tu, si syamel kalau p KFC nak chicky meal, so kt radix pn ada gak ala2 chicky meal, tp bila buka kotak hadiah tu, syamel cakap, ibu, mana hadiah? takdak pn..ye la, radix tak bagi hadiah cam kfc, tp dia bagi hadiah time tu kotak yg dilipat2 jadi tabung..so,muncung la kejap..dia dok ingat ada la keta ke, apa2 la mcm kat kfc..bagi aku mungkin pihak radix ada alasan dorang bg hadiah camtu kan..bagus2..aku sokong..

No comments:

Post a Comment